tirsdag 4. januar 2011

Klar for operasjon

Idag var jeg og Rebecka på kontroll på sykehuset for å klargjøre alt til operasjonen. Hun ble veid (13,2 kg), målt (90,5cm) og var hos legen og kikket i hals og ører. Det viste seg at hun fortsatt har mye væske i ørene sine, så de setter inn dren på begge sider samtidig som de fjerner mandler og falsk mandel. Ble veldig overrasket over at det tok så kort tid idag. Vi hadde time kl 08.30 og allerede kl 09.30 var vi ferdig.

Vi skal stille på vaktrommet kl 0715, så da er Amanda nødt til å sove hos mamma og pappa i og med at vi må kjøre fra Horten før barnehagen åpner. Amanda var såååå lei seg for det…not! Gleder seg masse! Så når hun har vært på danseskolen idag, kjører Øyvind henne rett opp til mamma og pappa.

Gruer meg ganske mye til imorra, men vet jo det går bra. Har jo vært igjennom dette en gang før. Heldigvis skal Øyvind være på sykehuset han og, så det blir han som følger henne inn på operasjonssalen. Etter operasjonen må vi sove på sykehuset en natt. Det blir meg som blir over da. Så drar Øyvind hjem til Amanda.

0 kommentarer: